När vi går till bords torsdagen 31 juli i Christinehofs vackra barockmatsal är det till en festlig måltid med många rätter! Peder Lamm och Mia Gröndahl har valt ut de bästa och mest spännande recepten ur Cajsa Wargs och Gustaf Abraham Pipers kokböcker från 1700-talet. Tillsammans med tjugo deltagare i kursen Laga en festlig 1700-talsmiddag med Peder och Mia! lagas en fantastisk meny som är en fröjd för både öga och gom.
Peder Lamm är konferencier vid den historiska måltiden och kommer att lotsa gästerna genom 1700-talets skick och seder kring mat & dryck & inte minst, det goda och spirituella uppförandet vid bordet. Dansmästaren John Wickman väntar i stora salen efter måltiden och lär oss att styra fötterna gracilt och vackert i 1700-talets danser. Musik och andra lustifikationer utlovas under hela kvällen! Kom gärna i 1700-talskostym, alternativt lite fint klädd.
Begränsat antal platser.
Vill du också vara med om laga middagen? Klicka här!