"Ett Brev På Posten", en avsmakningsmeny i 7 serveringar del 2 gör storlagen comeback för en kväll den 24 maj 2025.
Krämigt vaktelägg med späda nässlor, ramslök och vår egensaltade stenbitsrom
Vit sparris ala Royal - toppmurklor - granskottsolja - råmarinerad och flammad försommarmakrill
Mosaik på vårkyckling med anklever och pistage - sallad på grön sparris från Per i Yxneberga och körvel - misoemulsion - kyld sparrisbuljong
Hällsotad gös från Hjälmaren - ljummen mousse på majrova, citron och brynt smör - späd rödbeta - aromatisk dill
Mjukstekt kalvrygg från Virserum - färsk vitlök - frilandsspenat - frikassé på bondbönor, tryffel och syrad grädde - kalvsky med ramslök och rostad fänkål
Sorbet på grillad citron - fläderinfuserad vodka - ängsyra
Variation på vårens rabarber - nygräddad mandelkaka - fingerlime - kondenserad mjölk
Pris per person 995:-
Observera att denna menyn inte går att göra gluten eller mjölkproteinfri. Den går inte heller att serveras som vegetarisk eller vegansk.