bookmark 1 föreställning style1 Ort date_range 29 november 2024

Grund konsertbiljett: GERD

Att närvara vid en konsert med GERD är att dras in i en värld av kontraster, där ljus och skugga dansar i harmoni. Vi ser fram emot att uppleva röstfenomenet GERD under höstens Grundkonsert, när hon trollbinder publiken med sitt unika sound.

Med sin förmåga att sammanföra tidlös, melodramatisk pop med elektroniska ljudlandskap har GERD snabbt etablerat sig som en stark röst att räkna med på den svenska musikscenen. 2023 vann hon priset Framtidens Artist på P3 Guld, men redan innan dess hade hon bland annat uppträtt i Globen, turnerat med Miriam Bryant och spelat på Way Out West i Göteborg. Albumet Meet Me In The Blue släpptes tidigare i år och sedan dess har hon befunnit sig på turné. Med albumet drar GERD med oss in i en uppslukande och okänd värld, fylld av experimentella arrangemang och okonventionellt låtskrivande.

Oavsett om det är framträdanden med Svenska Kammarorkestern eller ett elektriskt festivalgig, är det kritikerrosade stjärnskottet känd för sina euforiska liveframträdanden. Hon har bland annat jämförts med artister såsom Florence + the Machine, Lorde och Kate Bush. Välkommen upp på scen, GERD!

Konsertbiljett: 200 kr

Bussbiljett Göteborg–Skärhamn T&R: 100 kr

Se mer information längre ner på denna sida.

Museet har kvällsöppet!
Fri entré mellan kl. 16–20!

Äta?
Kombinera konsert med vällagad mat och god dryck på Vatten Restaurang & Kafé.
Öppettider 29 november:
Restaurang: kl. 11.30–15 + 18–20
Kafé: kl. 11–22

Boka bord
info@restaurangvatten.se
0304–67 00 27

_____

Information om konsertbuss

Göteborg–Skärhamn T&R
(Tiderna är ungefärliga)
Avgång Clarion Hotel Post, Drottningtorget i Göteborg kl. 17.30
Ankomst Nordiska Akvarellmuseet kl. 18.30

Avgång Nordiska Akvarellmuseet kl. 21.45
Ankomst Clarion Hotel Post, Drottningtorget i Göteborg kl. 22.45

GÅ PÅ GRUND!
Grund är ett konsertkoncept producerat av Tjörns kommun och Nordiska Akvarellmuseet sedan 2016. Idén bakom serien har hela tiden varit att erbjuda kvalitativ musik inom ett brett spektrum med spännande artister i en intim miljö till ett rimligt pris. Vi tror på spännande möten mellan artisten, lyssnaren och den omgivande naturen, där flashiga scenshower inte tillåts stå i vägen för musikens budskap. Vi tror att det är en bra grund att stå på. / Artister som tidigare har gästat Grund: Alice Boman, Arvid Nero, Iiris Viljanen, Loney dear, Bror Gunnar Jansson, Christian Kjellvander, Kristofer Åström, Maja Francis, Franska Trion, Mattias Alkberg, Sophie Zelmani, José Gonzáles, El Perro Del Mar, Mikael Wiehe, Vasas Flora & Fauna, Jens Lekman, Joel Alme, Frida Hyvönen, Anna Järvinen, Marit Bergman, Hanna Järver, Edda Magnasson och Niki & the Dove

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla