bookmark 1 föreställning style1 Ort date_range Inga föreställningar

Svenska Kammarkörens abonnemang säsongen 24/25

Svenska Kammarkörens abonnemang ger dig hela spelårets konserter i Göteborg till ett riktigt förmånligt pris – 4 konserter till priset av 3! För endast 795:- (ordinarie pris 1060:-) är du garanterad en plats på Svenska Kammarkörens Göteborgskonserter under 2024/2025. Dessutom reserverar vi de bästa platserna till dig och våra andra abonnemangsvänner. Som trogen abonnemangsvän får du ytterligare 10% rabatt på nästa års abonnemang om du förnyar före 15 juni 2025.

Notera: julkonserten ges två gånger, kl 15:30 och 18. Välj biljettyp utifrån vilken du vill gå på. Vill du ta med dig barn välkomnar vid dig till den tidigare konserten!

Säsongens konserter:

PARIS I MITT HJÄRTA
Söndag 20 oktober 2024
Paris har alltid haft en dragningskraft för alla sorters konstnärer – således även musiker. Här kommer ett erbjudande från Svenska Kammarkören om att lysa upp höstens mörker med ett ljusskimrande program av musik skapat i Paris!

JULKONSERT
Lördag 21 december 2024, 15:30 eller 18:00
Svenska Kammarkören bjuder även i år in till julkonsert i slutet av december för att sprida frid och glädje inför helgerna.

STABAT MATER
Söndag 23 mars 2025
En gripande bild: den sörjande modern, Jesu moder vid korsets fot. Den bilden har inspirerat konstnärer, författare och tonsättare i alla tider och Svenska Kammarkören presenterar i detta sakrala passionsprogram en rad mästerverk på detta tema.

SOLCHANSER
Söndag 11 maj 2025
Låt Svenska Kammarkören sol-och-våra er med ett vackert och underhållande program med skimrande kontraster i såväl stämning som väder. Och allt presenterat med fyndiga texter och en klick humor.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla