bookmark 1 föreställning style1 Ort date_range 28 mars 2025

Tjuvjakt | Moriska Paviljongen

En av Sveriges populäraste liveakter TJUVJAKT kommer till Malmö och Moriskan den 28 mars efter utsålda konserter runt om i landet. Gör dig redo för en kväll fylld av hiphop, svettiga beats och hög energi!

Tjuvjakt är en av Sveriges mest kreativa och mångfacetterade  hiphopakter  och har bland annat belönats med GAFFA-priset för 'Årets Genombrott' och fått flera nomineringar till P3 Guld och Grammis. Med sina fem fullängdsalbum, två mixtapes och en EP har de med sina högenergiska framträdanden gjort sig välförtjänta av en plats i publikens hjärtan landet över.


År 2023 firade gruppen sitt tioårsjubileum, vilket de uppmärksammade med två albumsläpp – det hyllade våralbumet 'Lov att leva' och deras senaste självbetitlade skiva 'Tjuvjakt', som är en hyllning till deras rötter. På albumet finns samarbeten med artister som ADAAM, Bell, Parham, Alexander Juneblad och Alexis Weak. Ett decennium har passerat och det summeras med en mångsidig och bred samling låtar, precis som det alltid har varit och kommer förbli.


Tjuvjakt bevisar återigen att genrer och gränser är till för att utmanas och överskridas, där deras kollektiva skicklighet skapar en unik helhet älskad av många. Bandets skapandeformel har fungerat hittills och så kommer det förbli när vi vänder blad och siktar mot nästa tio år med Tjuvjakt.


Tjuvjakt startades 2012 och består idag av Olle Grafström, Arvid Lundquist, Kid Eriksson, Jesper Swärd och Fredrik ”Woodz” Eriksson.

________________________________


Åldersgräns: 18 år

Insläpp: 19.00 | På scen: 20.30

Warm-up DJs: TBA

För rullstolsplatser vänligen mejla info@nextevents.se

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla