bookmark 1 föreställning style1 Ort date_range 1 december 2024

Köpenhamnstura från Malmö

Köpenhamnstura 1:a december ( från Malmö )

Söndagen den 1 december presenterar Öresund Cruise Line stolt att ombord MS Tilda få möjligheten att återuppleva Malmös tura-tradition.

Klockan 11.00 lämnar vi Ånbåtsbron i Malmö och sätter kurs mot Köpenhamn.

Ombord serveras tre danska smörrebröd, baren är laddad med passande drycker och i spellistan är det idel dansk musik såsom Kim Larsen och Sanne Salomonsen.

En och en halvtimme senare ankommer vi Ofelia Plads, precis bakom Nyhavn, och nu har alla gäster fem timmar att spendera i ett julpyntat Köpenhamn

Kom i julstämning Tivolis julmarknad Julmarknad i fristaden Christiania eller julmarknaden i Nyhavn. Passa på att handla julklappar i Köpenhamns alla mysiga butiker eller bara njut Köpenhamns restaurang och kulturutbud.

Klockan 18.00 bär det av hemåt och ombord MS Tilda serveras en danskinspirerad buffé med sill, lax och knaperstekt fläskestek med alla tillbehör. Vi förväntas anlända Malmö klockan 20.30.

Pris=

Vuxen 995 kronor
Ungdom 595 kronor ( 5-15 år ) 

Inklusive båtbiljett Malmö-Köpenhamn T & R, smörrebrödslunch och dansk buffé med sill, lax och fläskestek på hemvägen.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla