bookmark 2 föreställningar style1 Ort date_range 14 januari 2025 - 21 januari 2025

Skånska skrönor II - en skånsk matresa med fyra rätter

Tänk dig tv-programmet Historieätarna och så blandar vi in skånska skrönor. Där har vi Lars Schilkens uppföljare av sin föreställning kring Skånska skrönor.


Den här gången dyker Lars ner i Skånes rika matkultur och dess fascinerande berättelser! Frågor som han ställer sig är bland annat: Varför heter det egentligen Skånsk kalops? Är den verkligen så speciell så att den måste kallas Skånsk kalops? Och vad är egentligen hemligheten bakom sju sorters kakor? Få svaret på denna och många andra frågor när han väcker liv i skånska skrönor och traditioner!


Föreställningen bjuder på en härlig blandning av humor, historia och delikata smakprov som tar dig på en resa genom Skånes landskap.


Tillsammans med skrönorna serveras fyra olika maträtter som anspelar på skrönorna. Så det blir go mad, mö mad och mad i rättan tid!


I biljettpriset ingår föreställningen och fyra maträtter.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla