bookmark 2 föreställningar style1 Ort date_range 31 januari 2025 - 1 februari 2025

Stuzzi Weekend Takeover

Tidigare i år sålde Stuzzi snabbt ut Fasching och fick lokalen att koka under en kall april-kväll. Nu är han och hans band tillbaka för en Weekend Takeover – hela helgen vigs åt svett, dans och en lång musikalisk överkörning. 

 

Med sin eklektiska mix av disco, cumbia, house, funk och rave, har multi-instrumentalisten Stuzzi gjort ett namn för sig själv på den skandinaviska och europeiska scenen. De oberäkneliga och energiska live-spelningarna tillsammans med ett karismatiskt band och gästartister har gjort honom till en efterfrågad artist på både klubb och festival.

 

Han släppte sin första EP ’Le Fruit Disco’ hösten 2022 då han redan hade gjort långt fler än 20 spelningar. Släppet uppmärksammades såväl i Sverige som internationellt och skapade en första buzz runt hans musik. Andra EP:n ’Le Fruit Disco II’ släpptes sommaren 2023 och gav honom omslag på flera internationella spellistor och spelningar på festivaler runt om i Skandinavien inklusive en kokande spelning på Way Out West samt en handfull spelningar ute i Europa. I oktober 2023 nominerades han till P3 Gulds Framtidens artist. Tidigare i år blev han också nominerad till en Grammis för året Electro/Dans.

 

I somras kom hans tredje EP ’The Lost Carnival Tapes’ vilken följdes av en mängd festivaler och under september en Europaturné som tog honom till Polen, Tyskland och Nederländerna. Det hela avslutades på hemmaplan i Stockholm med ett publiksurfande och hyllat framträdande på Jungfrukällan. Stuzzi är förmodligen Sveriges främsta liveartist just nu.



Välkommen till Fasching!

Åldersgräns: se konsertsida på fasching.se

Köpta biljetter återlöses ej! Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter.

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla