bookmark 1 föreställning style1 Ort date_range 2 november 2024

NUET - Anfisa Letyago

NUET - ANFISA LETYAGO

Nu kommer äntligen ANFISA LETYAGO till Sverige för sin första spelning någonsin i Stockholm. Lördagen den 2 November tar hon sig ann stora rummet på Berns när NUET gör sin andra höstepisod.

Ingen gör det som Anfisa Letyago. Techno som ibland kan uppfattas som mörk och hård får en helt annan skepnad när Italienbaserade producenten och vokalisten Anfisa Letyago levererar sin energi till dansscenen. Inget annat än ett evigt leende medan hon hammrar ut hårda bangers. Med miljoner streams bakom sig och en stor följarskara på sociala medier håller Anfisa på att ta sitt elektroniska pop-sound till nästa nivå. Hennes senaste samarbeten har varit med artister som Moby och Swedish House Mafia för att nämna några, samtidigt som hon driver sin egna skivettikett NSDA. Hon toppar även världens största festivaler och klubbars line ups och har gått från att vara ett up n coming namn till att vara en av världens största på enormt kort tid. 

Vi kunde inte vara mera pepp över att få vara först med att presentera Anfisa Letyago för Sverige. Hoppas ingen sover på denna kväll för det kommer bli en magisk sådan utan tvekan. Som om detta inte vore nog kommer Stockholms egna technogigant LA FLEUR köra sin album releasefest nere på NEU tillsammans med Ukrainska producenten och dj:n ALINKA. Alla som köper biljett till NUET denna kväll kommer kunna röra sig fritt mellan de olika rummen för att kunna njuta av allt som vi har förberett för er denna natt. 

LINE UP - STORA SALONGEN
- ANFISA LETYAGO
- TBA
- TBA

NEU - LA FLEUR ALBUM RELEASE PARTY
- LA FLEUR
- ALINKA

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.
Väskor, ej större än ett A4, är ok att ta med.
21 ID

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla