bookmark 1 föreställning style1 Ort date_range 26 oktober 2024

Live i Vardagsrummet - En afton med Evert Taube

Följ med på en musikalisk resa genom den svenska visskattens främsta stjärna, Evert Taube. Våra lokala stjärnor Linus Norda och Oskar Appelqvist tar sig återigen an Taubes rika och varierade repertoar och bjuder på en helkväll i två akter fylld av allt från de älskade klassikerna till mer okända pärlor.

Med humor, vacker lyrik och en känsla för tretaktens förföriska rytm skapar de en stämningsfull upplevelse som förflyttar dig till skärgårdsöar, exotiska resmål och folklivets mångfald. De livfulla tolkningarna av Taubes visor är både personliga och trogna originalens andemening, vilket ger nytt liv åt dessa odödliga verk.

Det blir en kväll där musiken får tala till hjärtat, där både skratt och tårar får sin plats, och där den svenska vistraditionen hedras på bästa sätt. Välkommen att njuta av en intim och oförglömlig konsertupplevelse i vardagsrummet på The Pot.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla