bookmark 6 föreställningar style1 Ort date_range 16 november 2024 - 24 november 2024

Inte alla tjuvar kommer för att stjäla

Dario Fos klassiska fars "Inte alla tjuvar kommer för att stjäla" med Nya Teaterpiraterna!

En fartfylld förväxlingskomedi om en ärlig inbrottstjuv och en hycklande rikeman som plötsligt tvingas samarbeta under pressade omständigheter – allt för att undkomma avslöjande! Vänsterprassel, stöldbegär och en lavin av lögner väntar i denna kaotiska historia där ingenting är som det verkar.

Vem drar den bästa valsen? Hjälper verkligen desivon mot bulor? Hur stjäl man ett kylskåp? Varmt välkomna till denna virriga och pulshöjande föreställning!


Datum:
16, 17, 23 & 24 september
Scen:
Ö2scenkonst Kungsholmen

Av:
Dario Fo
Översättning: Anna Barsotti och Carlo Barsotti
Regi: Rosita Carlsson
Scenografi: Lena Billingskog

Medverkande:
Tjuven 
Fanny Häggström
Tjuvens fru Anna Persson
Mannen Åke Myr
Kvinnan Emelie Stenberg
Anna Rebecca Neuman - Comrie
Antonio Erik Olsson
Andra Tjuven Jan Westberg


Om Nya Teaterpiraterna
Teaterpiraterna är en amatörteaterförening som startade 1989 under ledning av Mia Hällberg. Föreningen har sedan dess satt upp lokalrevyer, barnteater och flera pjäser, mest i Sundbyberg, men även runt om i landet. Med denna föreställning av Dario Fo vill vi hylla vår konstnärliga ledare Mia Hällberg, som dessvärre gick bort för en tid sedan. 


Nya Teaterpiraterna stöds av Studiefrämjandet, Teater SAT, ATR Amatörteaternas Riksförbund, Svante Bergströms Teaterstiftelse och Mia Hällbergs familj.

Ö2scenkonst stöds av Stockholm stad och Svante Bergströms Teaterstiftelse.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla