bookmark 1 föreställning style1 Ort date_range 23 november 2024

Råbiffskurs med vinpaket

Det här är den ultimata kursen för dig som gillar råbiff och vin! Under kvällen kommer vår råbiffsexpert Ida Fjällstrid, att lära dig allt från hur man väljer kött till råbiffen, hur råvarorna ska hanteras och hur man ska tänka när man bygger rätten för att få en komplett upplevelse i varje tugga. Under kvällen kommer du att få mängder av tips! Men detta är inte någon rent teoretisk kurs, så kom hungrig för nu tar vi provsmakandet till nya höjder!

 

Det här är ett exklusivt tillfälle, med begränsat antal platser, så tveka inte att boka din plats! Kursen kommer att hållas på Fotografens övervåning där vi laddar upp med bubbel och en råbiff i snacksformat att inleda kvällen med, sedan blir det mer råbiff och viner som passar till. Det här blir en fest! Välkomna!

Har du redan gått vår kurs, men är sugen på denna också? Inga problem! Råbiffarna och vinerna till detta kurstillfälle skiljer sig från tidigare kurser, så varmt välkomna!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla