bookmark 1 föreställning style1 Ort date_range 25 oktober 2024

Mattias Alkberg | Om känslor och sånt skit

Mattias Alkberg
Om känslor och sånt skit
Låtar. Pratar. In concert.
Med Pianist Jonatan Lundberg.

Det är två personer, Matias Alkberg och Jonatan Lundberg, och röst och piano. En sprakande krogshow med spännande överraskningar… nej det går inte. Det är inte en sprakande show. Det är en golvlampa med porrbelysning. Det är en uppstoppad gammal gubbe som inte ens kan några tricks. Det är gamla örhängen och nya och samtal kring detta. Det pratas om känslor och sån skit, om vänskap, kärlek och andra tillkortakommanden. Om poesi, politik och poesins politik och hur allt är ett jävla helvete och vad kan en göra annat än att skratta åt det.

Men det låter väl roligt? Det är det, det är fantastiskt roligt. Du går in i ett rum och kommer ut förbättrad, eller i alla fall förändrad. Annars får du pengarna tillbaka. Skoja, inte får du det den här gången heller. Eller tiden det kostade dig. Men vad skulle du annars använt den tiden och de pengarna till? Ja, den sortens frågor är Matias Alkberg van vid i alla fall. Nu kan du höra honom försöka svara. Nu kan du försöka få ett svar.

Till föreställningen erbjuds förutom ordinarie sittplatser (onumrerade) även buffébiljett.
Välkomna till bords för att inta en härlig middagsbuffé innan föreställningen. 
Du gör ditt biljettval nedan.

Välkomna.
_______________
Mattias Alkberg
Datum: 25/10 2024
Plats: Donners Event | www.donnersevent.se
Bar från 18.00 | Show: 20.00
För besökare med Buffébiljett börjar sittningen 17.00
_______________
Ytterligare info:
* Åldersgräns: 18 år
* Tillgänglighetsplatser är reserverade för besökare med funktionshinder och deras ledsagare, plats anvisas av våra värdar. Dessa bokas via mail: info@donnersevent.se. Begränsat antal. Ledsagare gratis.
* Onumrerade sittplatser i hela lokalen.
* Baren erbjuder förutom kylda drycker även enklare wraps (kött samt vegetariskt).
* Garderob finns.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla