bookmark 1 föreställning style1 Ort date_range 10 december 2024

Martha High & The Soul Cookers

Jazz, soul, blues och funk med The Goddess of Soul, Martha High som ordnar julshow tillsammans med toppbandet The Soul Cookers på jazzklubb Fasching.

”Det har alltid varit min dröm att sjunga in ett julalbum och att åka på julturné! Säger den legendariska soul-sångerskan som under mer än trettio år stod på scen med the Godfather of Soul, James Brown. 

Hon föddes som Martha Harvin i Virginia 1945, började tidigt sjunga i kyrkan och sedan i The Jewels som åkte på turné med James Brown under ett par år under mitten av 1960-talet. När Jewels bröt upp frågade Martha om hon kunde fortsätta att sjunga med Brown. Han sa ok! Om hon bytte efternamn till High.

Nu har Martha High ett europeiskt band med italienska jazzorganisten Leonardo Corradi, franska trumslagaren Tony Match och italienska gitarristen Roy Panebianco samt ett urval julklassiker som Jingle bell rock, The christmas song och Santa Claus goes straight to the ghetto, tillsammans med en räcka ny låtar. 

”The magic of christmas” utspelar sig på Kungsgatan 63 den 10 december.

Lineup – Martha High and The Soul Cookers

Martha High, sång

Leonardo Corradi, orgel

Roy Panebianco, gitarr

Tony Match, trummor

-------

Välkommen till Fasching!

 

DÖRRAR ÖPPNAR 18:00 KONSERTSTART 20:00

 

Vänligen inta era bordsplatser senast 30 min från öppning. Därefter släpps reservationen.

Åldersgräns: se konsertsida på fasching.se

 

 

Köp till vår särskilt komponerade 2-rättersmeny med utvalda råvaror passande för säsongen samtidigt som du köper dina biljetter i vår webshop och spara minst 10%. Den rabatterade menyn är enbart tillgänglig för förhandsbeställningar men rätterna går självklart att köpa under ditt besök på Fasching.

 

Köpta biljetter återlöses ej! Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter.

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla