bookmark 3 föreställningar style1 Ort date_range 2 november 2024 - 2 november 2024

Halloween på Bruket

HALLOWEEN PÅ BRUKET

På lördagen 2 novemer 2024 är det dags för en ny uppläggning av den omtyckta upplevelsen på Forsviks Bruk! I år blir det större och rysligare än någonsin! 

Ni som besökare väljer själv vilka attraktioner ni vill gå på, samt vilken tid ni vill komma till bruket, beroende på vad ni tror ni klarar av... I biljetten ingår alla attraktioner men inte mat, dryck, chokladhjulet eller extra aktiviteter på Brukstorget. 

Vid den här tiden på året anses det att gränsen mellan de döda och levande är som tunnast. På Forsviks Bruk kommer de båda att mötas. När det blir mörkt får barnen godisar och de vuxna mardrömmen. En halloweenupplevelse för hela familjen!

Hemliga ställen på bruket som normalt är stängda för allmänheten öppnas upp av våra halloweenväsen. Var en del av en underhållande och skrämmande spökvandring med flera liveupplevelser (t ex spökesvinden, zombietåget, kyrkogården, slakthuset, Mördarekällaren, Vattenlikar vid slussen, Huvudlös på Kilebo, och mycket mer). 

På torget finns möjligheter att köpa mat, dryck och ta en paus i ryslig atmosfär.  

NI ÄR RYSLIGT VÄLKOMNA, MEN SÄG INTE ATT VI INTE VARNADE ER...

 

Vi rekommenderar följande tider 

KL 17-19 FRÅN 6 ÅR LÄGRE SKRÄCKNIVÅ (godis för barn ingår)
KL 19-23.30 FRÅN 15 ÅR HÖG SKRÄCKNIVÅ (mardrömmar ingår)

Speltid ca 1,5 timmar inkl gångvägar (beror lite på vilka stationer ni väljer och om ni gör en paus emellan på torget). Väntediter på de olika stationer kan förekomma. En karta med mer information får ni inför evenemanget och vid kassan. 

Insläpp till attraktionerna endast med giltig armband. Armbandet får man genom att visa giltig biljett i kassan. Biljetter kan köpas i kassan på kvällen också. 

Målsmän måste ackompanjera barn eller ungdomar upp till 14 år. Mälsmän får inte gratisinträde. 

OBS! Evenmanget är inte helt anpassad för personer med rörelsehinder (trappor, stege, ojämna vägar). För mer info mejla info@smofa.se

Vi håller oss till gällande lag. Vi ser gärna att du kommer till oss med omsorg om dig själv, andra besökare och anställda. Stanna hemma om du känner dig sjuk och undvik nära kontakter. Enskilda rekommenderas att vaccinera sig mot covid-19 och influensa. Information om hur du vaccinerar dig finns på 1177.se

Observera att återköp enbart kan ske om du har köpt en avbeställningsförsäkring via Nortic samt om din avbeställning uppnår försäkringsvillkoren. Notera att försäkringsbolaget kräver intyg som stödjer orsaken till avbeställningen. Du kan läsa mer om försäkringen HÄR https://nortic.zendesk.com/hc/sv/articles/360017976318

Observera att Smofa Teater inte säljer egna avbeställningsskydd och därför inte står för avbeställning/ombokning. Om Smofa Teater måste ställa in föreställningar står Smofa för återbetalning eller liknande.

Smofa Teater: www.smofa.se
Smofa på Instagram: smofa.official
Smofa på Facebook: smofa.official

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla