bookmark 3 föreställningar style1 Ort date_range 29 november 2024 - 1 december 2024

Gammeljul på Vadstena slott 2025

Under gammeljul fylls hela slottet med julstämmning och upplevelser. Besökare får vandra runt på borggården samt i slottets salar och se levande hantverk och smaka på det goda utbudet av mathantverk. 

Öppettider:

29/11 fredag 11-19
30/11 lördag 11-17
1/12 söndag 11-16

Bra att veta
-När man kommer till markanden får du en stämpel i entrén. Stämpeln gör att du kan gå in och ut från Julmarknaden under dagen.

-Till gammeljul kommer ett stort antal utställare inom mat, hantverk och konst som står i slottets lokaler.

-Fika finns till försäljning i Kafét i Västra vallen och på borggården säljs b.la. hamburgare, korv, brända mandlar m.m.

-Guideturer i slottet ingår i entrén (begränsat antal platser, först till kvarn). Biljetter till vuxenturen hämtas i slottets reception och biljetter till barnturen hämtas i tomtens pysselhörna.

-Hundar är välkomna på borggården men inte inuti slottet. Barnvagnar är tillåtna i västra vallen men får ej tas med in i stenslottet pga begränsat utrymme.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla