bookmark 1 föreställning style1 Ort date_range 19 oktober 2024

PALACE ON WHEELS MED ELIZA ANAM - OLD SCHOOL BOLLYWOOD och indisk meny

Palace on Wheels är ett musikerkollektiv som spelar olika former av ragabaserad musik som khyal, folkmelodier och klassiska Bollywoodlåtar i med klassiska indiska och sydasiatiska instrument som sitar, santoor, rabab och tabla. Musiken bygger på improvisation inom den indiska klassiska musikens ramverk, och spänner mellan lyrisk innerlighet till halsbrytande dueller.

 

Medlemmarna har alla studerat nordindisk klassisk musik hos mästare i Indien under många år och har spelat otaliga konserter i Sverige, Europa och Asien.

 

Tillsammans med dansaren Eliza Anam har Palace On Wheels valt ut sina favoriter bland de mest älskade melodierna från den gamla tidens klassiska Bollywoodfilmer, och frammanar ett universum fyllt av dramatik, innerlighet, kärlek och glamour.

 



Här kan du läsa mer information om evenemanget på vår hemsida

För information om Skottvångs tillgänglighet, läs mer här 

Har ni frågor om biljettpriser för barn så maila oss på info@skottvangsgrufva.com

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla