bookmark 1 föreställning style1 Ort date_range 19 december 2024

Psykologer Föreläser & S:t Lukas

Psykologer Föreläser & S:t Lukas presenterar

PARTERAPI - att skapa dialog och ömsesidig förståelse

S:t Lukas bedriver par- och familjerådgivning men vad innebär det i realiteten? Vad kan man söka för? Hur går det till? Hur lång tid tar det? Dessa och många andra frågor möter parterapeuterna.

Välkomna till en kväll med temat parterapi där vi ger svar på frågor och en inblick i processen. Publiken kommer att på scen få ta del av scener ur en parterapi. Ett par kommer till mottagningen och publiken får följa hur ett eller några av parets svårigheter beskrivs och gestaltas; både i terapirummet och i deras vardagsliv.

Kvällens moderator inleder kvällen med en kort beskrivning av parterapi; vad man kan få hjälp med, hur det går till, vanligt förekommande svårigheter och hur man kan arbeta med dem. I rollspelet kommer publiken kunna följa hur terapeuten möter paret och börjar arbeta med att hjälpa dem.

Som en krydda kommer publiken att få möjlighet att bidra med ett aktuellt problem till rollspelet. Vid entrén kommer att erbjudas lapp och penna där man innan föreställningen anonymt kan skriva ner ett dilemma som sedan samlas in av kvällens moderator. Kanske kommer sedan just ditt/ert dilemma ingå som en del i rollspelet på scen.

PRAKTISK INFO 
Dörrar öppnar kl 18:00 
Föreläsning startar kl 19:00

OM 2LÅNG
Kvartersscenen 2Lång – Andra Långgatan 30, Göteborg
Här finns bar & restaurang där du kan äta innan och under event. Bar & kök öppnar alltid kl 18 så kom gärna innan så du hinner äta i lugn och ro. Vår meny hittar du här!
Har du frågor kring vår meny vänligen kontakta oss via info@2lang.se eller magnus@2lang.se
För att minska trängsel och kö i lokalen rekommenderar vi vår publik att beställa mat och dryck via sin mobil på plats.

Tillgänglighet och praktisk info
Kvartersscenen 2Lång ligger på markplan.
Det finns inga trösklar i den publika miljön.
För den som använder i rullstol finns anpassad toalett.
I den bakre delen av lokalen är publikplatserna på en upphöjning.
I övrigt är publikplatser på markplan – dvs vi har ingen gradäng eller ”biosittning”.
Scenrök kan förekomma under våra evenemang.
Vid frågor – vänligen kontakta oss via info@2lang.se

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla