bookmark 1 föreställning style1 Ort date_range 5 oktober 2024

NUET - ÂME B2B DIXON

NUET FIRAR 3 ÅR - ÂME B2B DIXON

- BILJETTSLÄPP TORSDAG 8 AUGUSTI KL 10:00 -

Tre år har gått sedan vi startade NUET och 5 Oktober har vi födelsedagsfest och vi gör det på allra bästa sätt. För att fira vår treårsdag flyger vi in just den duon som vi hade vår allra första kväll.

På Lördagen den 5 Oktober kommer ÂME och DIXON tillbaka till Stockholm för att leverera ett av sina magiska b2b sets på Berns. När de var här för tre år sedan sålde de ut Berns och vi ser inget annat än att det blir en repris även i år.

För att göra kvällen ännu mera speciell har vi bjudit in några riktiga favoriter just nu. Emmi kommer öppna dansgolvet uppe i stora rummet och nere på NEU har vi grymma Moontalk från Uppsala, fantastiska Victor Norman och DJ Love.

Vi är oerhört peppade över att vara tillbaka efter sommaren för att starta igång säsongen med denna 3 års fest. Biljetterna släpps nu på torsdag kl 10:00 så var redo.

BERNS + NEU - 5 OKTOBER

STORA SALONGEN
- Âme B2B Dixon
- Emmi

NEU
- Moontalk
- Victor Norman
- DJ Love

20 ID

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla