bookmark 1 föreställning style1 Ort date_range 29 oktober 2024

Familjeshow med Jecko & Jessie

De är busiga, färgglada, knasiga och fantastiska roliga! Vilka då undar du? Jecko & Jessie så klart! På höstlovet, tisdag 29 oktober, kommer barnens SVT-favoriter till Ullared och bjuder på fartfylld show med massor av skratt. Passa på att boka höstens roligaste show!

Om showen
Jecko & Jessie är den dynamiska och färgstarka komikerduon som har blivit älskade av både barn och vuxna. De blev kända i tv-program som Mysteriet, Sommarlov och i de egna succéprogrammen Så gör man inte och Jecko & Jessies Stolligheter på Barnkanalen. Tillsammans bjuder duon på en fartfylld skrattfest med allt från akrobatik till trolleri, och massor av barnsligt rolig humor och glada överraskningar där emellan.

Tisdag 29 oktober kommer Jecko & Jessie till Ullared och sätter upp sin familjeshow på Hotellet. I samband med showen serverar vi en barnvänlig, halloweeninspirerad snacksbuffé som ingår i biljettpriset.

 

När: Tisdag 29 oktober. Showen börjar klockan 17.00 och varar cirka 1 timme.

Var: Showen spelas en trappa upp från hotellrestaurang Innergården. 

Ålder: Rekommenderas från 3 år.
Pris: 195 kr/person inkl. snacksbuffé i samband med showen.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla