bookmark 1 show style1 City date_range 5 July 2024

Samuel Ljungblahd med band

Vi är väldigt glada att få starta Hönökonferensen med en konsert! Efter förra årets succe med Jerusalem med över 1000 besökare ville vi fortsätta med att få ge er något riktigt bra igen. Då var Samuel Ljungblahd ett namn som dök upp ganska fort, och vi är väldigt glada att han och hans band kommer till oss! Vi har lagt oss på ett väldigt humant pris, så säg till alla dina vänner och kom med, det kommer att bli kanonbra, det lovar vi!

Samuel Ljungblahd även kallad Sveriges soul- och gospelkung. För den breda publiken fick han sitt första genombrott med sin medverkan i tv-programmet ”Så ska det låta”, men det toppades minst sagt av Samuels medverkan på prins Carl Philip och prinsessan Sofias bröllop, där han fick alla kungligheter att dansa och klappa i takt under utmarschen. Det har också lett till ett samarbete med Stockholms Konserthus och Kungliga Filharmoniska Orkestern, där Samuel vid flera tillfällen varit gästsolist vid deras officiella julkonserter. Samuel har även lyckats att, bokstavligt talat, golva gospellegenden Kirk Franklin när han gästade Franklins konsert i Globen för ett antal år sedan. Samuel turnérar flitigt året runt främst i Skandinavien men hinner också med en del framträdanden i övriga Europa.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla