bookmark 1 föreställning style1 Ort date_range 18 december 2024

Dad Harmony

Få har missat Dad Harmonys framfart! Det hela började på en svensexa, där medlemmarna filmade sig själva när de satt och sjöng acapella i en bubbelpool. Klippet lades sedan upp på TikTok, där det spreds som en löpeld och snabbt blev viralt.

Dad Harmonys tolkningar av kända låtar har blivit oerhört uppmärksammade och idag har Dad Harmony över 4 miljoner(!) följare på sina sociala nätverk och stora internationella artister kommenterar och lajkar ständigt deras poster.
De har blivit inbjudna till diverse TV-stationer på andra sidan Atlanten och nyligen gästade de The Kelly Clarkson show.

Nu släpper de en av sina favorittolkningar, Can´t Help Falling In Love, även på Spotify.
Lyssna här: https://dadharmony.lnk.to/Cant...

"Vi kände att det var dags för en tidlös Elvislåt! En låt som varit självklar på alla våra konserter då den blivit väldigt uppskattad både på sociala medier och live-scenen.”

Under hösten 2023 gjorde Dad Harmony en serie spelningar, bland annat en helt utsåld på Södra teatern i Stockholm. ”TikTok-fenomenet” har visat att de även kan trollbinda en livepublik.

Under november och december 2024 följer de upp med en stor Sverigeturné och tar sig även ut i världen!
Presenteras av Programbolaget och United Stage.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla