bookmark 8 föreställningar style1 Ort date_range 12 oktober 2024 - 30 november 2024

En Värsting till Syster

En Värsting till Syster är en glädjefylld och upplyftande föreställning som bygger på filmen Sister Act med Whoopi Goldberg i huvudrollen. Handlingen kretsar kring nattklubbssångerskan Deloris, spelad av Goldberg i filmen, som oavsiktligt blir vittne till mord begånget av sin chef/älskare. Hon hamnar i maffians sikte och söker skydd på det enda säkra stället - ett nunnekloster. Förklädd till nunna börjar Deloris sätta fart på det annars stillsamma klostret genom att engagera nunnorna i en livlig kör.

Med originalmusik av Alan Menken (känd för bla Disney's Aladdin, Skönheten och Odjuret, Den lilla sjöjungfrun och Enchanted) samt låtar inspirerade av Motown, soul och disco, är denna musikal en glädje och en lyftning i lika mått. En Värsting till Syster är en strålande föreställning som höjer humöret och värmer själen gång på gång.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla