bookmark 1 show style1 City date_range 21 September 2024

Jon Henrik Fjällgren - Burträsk kyrka

Efter genombrottet i Talang, fyra starka bidrag i Melodifestivalen, vinsten i Let´s Dance, och succén Stjärnornas Stjärna, har Jon Henriks musik fångat den svenska publikens hjärta. Aktuell med en dokumentär om sitt liv på SVT play.

Varmt välkommen på en fantastisk konsert med artisten Jon Henrik Fjällgren i Burträsk kyrka, lördagen den 21 september 19.00. Insläpp från kl 18.00. Onumrerade platser, cirka 1h 30 min.

En hyllning till moder jord och vår natur!
Jon Henrik med musiker bjuder in till en trollbindande konsert med starkt budskap på Jon Henriks alldeles egna unika sätt i en av Sveriges vackraste kyrkor. Dessutom är barnrättsorganisationen Erikshjälpen med på denna turné, då Jon Henrik vill att dessa konserter också ska betyda något för utsatta barn och deras familjer!

 

Ingen lämnar konserten oberörd, då Jon Henrik har en förmåga att beröra vårt innersta. Följ med på en resa som berör, omfamnar och skapar en magi på scen som går rakt in i våra hjärtan!


30:- service avgift/biljett tillkommer.

Handikapplats?
Ledsagare går in gratis (ingen biljett behövs).

Konserten arrangeras av Great Times, Northevent AB och Studieförbundet Sensus i samarbete med barnrättsorganisationen Erikshjälpen.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla