bookmark 1 föreställning style1 Ort date_range 17 maj 2024

Adrian Cox The wonderful world of clarinet.

Jazz i Hällevik presenterar: Adrian Cox Trio

Den internationella klarinettstjärnan Adrian Cox återvänder till vackra Mjällby Kyrka i maj med sin trio för att presentera "The wonderful world of clarinet", en konsert som hyllar kungarna av detta spånnande instrument. 
Programmet innehåller musik av den store Benny Goodman, Artie Shaw, Barney BIgard med flera.
Adrian Cox;
Den internationellt hyllade jazzklarenittisten Adrian Cox, har vid 40 års ålder verkligen nått toppen av sitt spel. Han är en av de ledande förebilderna för New Orleans musiken och har en enorm kunskap om musiken och dåtidens spelare. Hans oöverträffade känsla och virtuositet för musiken har lett honom till konserter med de största inom jazzen, inklusive två konserter med Wynton Marsalis och Jazz at Lincoln Center Orchestra både i London och New York.
Adrian har tillbringat större delen av sitt liv på turné runt om i världen och har i skrivande stund uppträtt i över 30 länder de senaste 18 månaderna.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla