bookmark 1 föreställning style1 Ort date_range 24 februari 2025

Musikcaféserien - Tankar och toner från roten

Ingen kunde som Tage Danielsson vrida och vända och förvandla det mest triviala och småtrista i världen till skimrande magi. Tina Ahlin och Trio X bjuder denna kväll på en hommage till Tage Danielsson, helt i Hasse och Tages anda. Det bjuds på kända och okända låtar i form av jazz, visa, lyra och monologer kryddat med massor av glädje och spontana infall.

Tina Ahlin har varit verksam som pianist, sångerska, munspelare, dragspelare och kompositör i över trettio år. Hon samarbetade under många år med Hasse Alfredson i revyer, julshower och teaterföreställningar. Nu kommer hon till Musikcaféserien med en egen tonsatt svit av Tages lyrik. Som medmusikanter denna afton medverkar kända Trio X som med liv och lust gett sig in i Tages och Tinas låtskatt. 

MEDVERKANDE

Tina Ahlin
Lennart Simonsson
Per Johansson
Joakim Ekberg


Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla