bookmark 1 show style1 City date_range 7 September 2024

Tilde Schweitzer Big Band

Tilde Schweitzer Big Band startades våren 2023 och leds av trombonisten och arrangören Tilde Schweitzer. Debutalbumet “Vintage Lifestyle!” släpps i maj 2024 vilket storbandet firar med releasekonsert på Fasching. På skivan medverkar även Nils Landgren, Emmalisa Hallander och Leo Lindberg som gästsolister och Daniel Bingert som producent. 

Tilde har, trots sin unga ålder, skrivit för några av landets ledande orkestrar som t.ex Radiosymfonikerna, Bohuslän Big Band, Wermlands Operas orkester, Stockholm Studio Orchestra och Livgardets Dragonmusikkår. Hennes musik beskrivs ofta som påhittig och detaljrik och det lillgamla örat gör att jazztraditionen hörs i arrangemangen. Passionen för storband har gjort henne till en skicklig arrangör, men även trombonist, och hon har medverkat i jazzorkestrar så som Norrbotten Big Band, Radiojazzgruppen, Bohuslän Big Band och Bluehouse Jazzorchestra.

Bandet består av den yngre generationens jazzmusiker, vilket har gett bandet sitt unikt uppfriskande, samtidigt stilenliga sound.

-------

Välkommen till Fasching!

 

DÖRRAR ÖPPNAR 18:00 KONSERTSTART 20:00

 

Vänligen inta era bordsplatser senast 30 min från öppning. Därefter släpps reservationen.

Åldersgräns: se konsertsida på fasching.se

 

 

Köp till vår särskilt komponerade 2-rättersmeny med utvalda råvaror passande för säsongen samtidigt som du köper dina biljetter i vår webshop och spara minst 10%. Den rabatterade menyn är enbart tillgänglig för förhandsbeställningar men rätterna går självklart att köpa under ditt besök på Fasching.

 

Köpta biljetter återlöses ej! Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter.

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla