bookmark 1 föreställning style1 Ort date_range 18 maj 2024

Vår kväll

Insläpp 18:45, Konsertstart 19:30. Rullstolsplats inkluderar en ledsagare.

John Lundgren
, med sin dramatiska Baryton och kraftfulla personlighet på scenerna världen över i bl.a. Wagners Den flygande holländaren och mycket mer, skall han denna kväll bjuda på det bästa av det bästa. Inte bara opera kan vi lova utan ett brett utbud av allt vi tycker är bra. Numera även Kunglig Hovsångare.

Det blir inte bättre!

 

Maja Frydén. En fantastisk sopran som kan måla musikaliska tavlor med sin sång. Hon har gjort det mesta inom opera. Bl.a. Wagners Siljansringen och Mozarts Trollflöjten och mycket mer.  I februari i år även med i den stora SVT sändningen av Dying young. En annorlunda operakonsert med ljudbilder hämtade från popkulturen. På Vår kväll kommer hon att bjuda på örhängen från både opera naturligtvis till mer moderna örhängen. En helt fantastisk artist.

 

Anders Neglin som gästade musiker och arrangör.

Vad finns att säga?

Genom åren har han i en rad svenska underhållningsprogram, galor, turnéer, krogshower och konserter arbetat tillsammans med ett pärlband av svenska och internationella artister. Han har även komponerat originalmusiken till flera av de mest kända svenska tv-serierna, däribland SVT-produktionerna Rederiet, Varuhuset, Roland Hassel, Dokument utifrån, Vetenskapens Värld samt den norska långköraren Hotel Cæsar. Inför premiären av musikalen Mamma Mia! i London 1999 fick Anders Neglin uppdraget att transkribera Björn & Bennys orkestermaterial för föreställningen. Som producent har han arbetat med artister som Peter Jöback, Putte Wickman och Agnetha Fältskog.

 

Under senare år har Anders Neglin bland annat engagerats som kapellmästare och musikalisk konsult av Konserthuset Stockholm, exempelvis för specialproduktioner som Bröllopskonserten kvällen innan Kronprinsessans bröllop (2010), Kungen 40 år på tronen (2013), Prins Carl Philips bröllop (2015) samt Benjamin Ingrossos konsert tillsammans med Kungliga Filharmonikerna (2022).

 

Stefan Jonsson är gitarristen som förgyllt många inspelningar och konserthus med sitt fantastiska gitarrspel. Jobbar både som producent och musiker över hela Sverige och Europa. Har även varit med och startat A Tribute to Dire Straits som turnerat både i Sverige, Norden och Europa. En magisk upplevelse helt enkelt. Man blir aldrig oberörd efter en konsert med Stefan Jonsson. En magisk upplevelse.

 

Allt detta tillsammans med det fantastiska bandet Vänerkapellet. Ett band med handplockade musiker till just denna kväll. Det blir inte bättre där heller!

 

Vi kan lova en kväll med det bästa av det mesta.

 

Varmt Välkomna och Mycket Nöje till Vår Kväll!

 

Restaurangen på Jubileumsteatern kommer denna premiärkväll att ha middagssittning innan konserten. Se deras separata utskick och info om bokning och öppettider.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla