bookmark 7 shows style1 City date_range 15 March 2024 - 14 April 2024

Musikteaterskolans Vårshow 2024: "What's next?"

Kanske är det inte alltid målet, resultatet eller vår slutdestination som är viktigast 

Kanske är det resan dit som faktiskt räknas, hur vi utvecklas som människor genom att möta hinder och svårigheter eller hur positiva upplevelser förändrar oss. Människor vi möter kan påverka oss på olika sätt och ibland behöver vi stanna upp och vara i nuet i stället för att tänka på vart vi är på väg. Vi vet alla hur livet slutar och på vägen dit kan en öppensinnad och nyfiken person få ut mer av sin resa. 

Varmt välkommen till Musikteaterskolans salong i Bjärnum! Showen spelas av eleverna vid skolans artistutbildning och ackompanjeras av Skånes bästa liveband! Ljud och ljus i toppklass sköts av eleverna på skolans andra utbildning Studio Live Produktion. Bakom manus, idé och genomförande står en ambitiös och kunnig lärarkår med fingertoppskänsla för att skapa mäkta bra show. Så - varmt välkommen till showfabriken i Bjärnum och årets vårshow "What's next?"!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla