bookmark 1 show style1 City date_range 26 October 2024

HANS EDLER On Stage

60-talet lever. En av de artister som håller decenniets musik igång är Hans Edler. Med gedigna erfarenheter från 60-talets pop-epok med flera egna band, bland dem Tio-i-Topp meriterade We 4  (på topplistorna 1966 med sin egen låt ”Remember”).

 

Nyligen har man kunnat se Hans i flera Tyska TV program och med Tyska list framgångar även 10 stycken konsertprogram program med Hans Edler konserter på Danska DK 4 som har visats i repriser otaliga gånger.

 

Genom egna 60-talsgalor och egna konserter har Edler en stor och växande publik. Hans Edler on Stage ”The Remember Concert” resulterade i en succé-Tio i Topp CD som låg 14 veckor på Svenska försäljningslistan.

 

Nyligen var det dags igen. Den egna låten ”Black Fender” var en given publikfavorit på Edlers konserter och släpptes på en singel. Resultat: En månad på topp fem på Svenska topplistan ,IFPI:s singellista, varav två veckor på första platsen!

 Hans Edler ”Black Fender” är nerstreamad 1,3 miljoner gånger på Youtube

 

Nyligen släppte Hans Edler en ny konsert på DVD, ”The Remember Concert vol 3”, inspelad en magisk kväll på Konserthuset i Stockholm. Här finns alla gamla härliga 60-talsfavoriter, inklusive en svängig live-version av ”Black Fender”.

 

Hans Edler med sin  ”The Remember Concert vol 2” för sjunde veckan  på förstaplatsen på Svenska Topplistan , IFPI:s DVD-lista. Nu totalt 12 veckor på Topp listan.

Hans Edler kommer nu igen till Motala Teatern den 26 Oktober . 19.00,  2024 med sitt 7 manna band  och tar med er på en musikalisk resa tillbaka till 60 talet.

60-talet lever!

 

 

För mer info

hans.edler.music@telia.com

www.hansedler.com

 

www.sverigetoppplistan.se

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla