bookmark 1 show style1 City date_range 4 November 2023

Underjordisk whiskyprovning - Rökig whisky 4/11

Upplev en annorlunda whiskyprovning 12 meter under jord. Här i Stora salen, som endast är upptänd med levande ljus, får ni ta del av historier och anekdoter och självklart inmundiga de härliga dryckerna.

Anki Ulvmåne från Taste Events by Wolfmoon guidar er igenom provsmakningarna, och kan med sina långa erfarenhet och fantastiska berättarförmåga trollbinda sina åhörare med ett framförande bestående av båda dikt och fakta.

Kvällen inledes i caféet där ni bjuds på en skånsk tapastallrik med lokala råvaror, en lokalproducerad öl och en introduktion av whiskyns historia, följt av en guidad visning i underjorden för att sedan avslutas med en provning i Stora salen. 

Bokningsinformation

Entré till gruvan och guidad förevisning ingår i biljettpriset.

Längd ca 2,5 - 3 h.
Servering av tillredd mat finns i caféet. Tilltugg och vatten finns på borden under provningstillfället.

Det är svalt i gruvan, +8 grader. Varma kläder rekommenderas.

Föranmälan krävs, begränsat antal platser.

Åldersgräns 18 år. 

 

Information gällande COVID 19

Vi håller oss uppdaterade om det rådande läget och agerar utifrån bekräftad information från Folkhälsomyndigheten. Då antalet deltagare inte överstiger 50 personer genomförs evenemanget enligt plan. Antalet personer är begränsat för att möjligöra avstånd mellan gästerna.

 

För att du som gäst ska känna dig trygg vill vi även vara tydliga med hur vi förhåller oss och vilka rutiner vi har infört under rådande situation:

 

Tykarpsgrottan uppmanar gäster som har influensaliknande symptom att stanna hemma. Upplever vi att en gäst hostar eller uppvisar influensaliknande symptom kommer hen att ombedjas lämna lokalen.

Tykarpsgrottan uppmanar till handtvättning vid ankomst.

Flaskor med handsprit finns utplacerade på flera ställen ovan och under jord.

Handsprit, rinnande vatten och tvål finns i gruvan.

Dörrhandtag och andra återkommande kontaktytor saneras regelbundet.

Om evenemanget inte är inställt på grund av Covid 19 och fortfarande är planerat att genomföras återbetalas inte köpta biljetter.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla