bookmark 1 show style1 City date_range 22 April 2023

Hemvändare

Gislaveds Symfoniorkester
Bori Brezovszky violin
Joachim Gustafsson dirigent

Välkommen tillbaka till orkestern Bori! I unga år spelade hon med i fiolstämman – nu står Bori framför orkestern som solist i Mozarts 4:e violin-konsert.

Tillsammans med Joachim Gustafsson på dirigentpulten gör orkestern en vårsprakande säsongsavslutning – skirt, vackert och sprudlande!


För abonnemang och handikapplatser kontakta orkesterns biljettelefon - 076-161 41 56. (Telefonen är obemannad, lämna meddelande till telefonsvararen)
Sponsorer har förtur till konserten kl. 16.00. Eventuella överblivna biljetter kommer att släppas vid senare tillfälle. Biljetter går att köpa på internet fram till 12.00 konsertdagen. Därefter säljs sista minuten-biljetter i mån av plats i konsertsalens foajé en timme före utsatt konserttid. Observera att biljetter med leverans via brev inte är möjligt vid beställning närmare än en vecka före konsertdatum, likaså gäller detta fakturabetalning/bankgiro. Kortbetalning och leverans via e-post är fortfarande möjligt.
Köpt biljett återlöses ej.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information