bookmark 1 show style1 City date_range 25 October 2024

The REED project - TRANSFORMERS from the UNDERGROUND

**The REED project - TRANSFORMERS from the UNDERGROUND**

Efter succéspelningen på Årsta med hyllningen till ett av rockhistoriens mest episka album 50 år : Lou Reeds TRANSFORMER, med låtar som Walk on the wild side, Satellite of Love , Perfect Day . . . . är vi oerhört glada att kunna presentera en ny konsert på samma tema. Den här gången på anrika Patricias stora scen!

Varmt välkomna!    

INFO: Insläpp 20.00, Konsert 21.00.

🎙️HITTA HIT: Söder Mälarstrand Kajplats 19, Stockholm

🎙️OM PATRICIA: Under andra världskriget tjänstgjorde Lady Patricia i engelska flottan, men sedan 1986 är hon tryggt undangömd i centrala Stockholm, ombyggd till ett nöjespalats! Här kör vi åtta akter varje vecka och festen fortsätter fram till klockan 05.00! Här finns både mat och dryck.

🎙️OM PORTER & THORELLS SYNDROM Levande musik med levande artister på levande scener. Det är den kortast möjliga sammanfattningen av konsertarrangören Porter & Thorells Syndrom. Vi bildades 2006 och arrangerar, planerar och genomför runt 300 konsertkvällar om året på en mängd scener i Stockholm.

🎙️OM BILJETTKÖP För samtliga konserter erbjuder vi Nortics evenemangsförsäkring.

I samverkan med Bilda.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla