bookmark 1 föreställning style1 Ort date_range 26 oktober 2024

Club 84 - Återträffen

Årets stora 80-talsfest på Sundspärlan!  
Den 26 oktober bjuder vi in till en oförglömlig 80-talsfest och nostalgitripp! Sundspärlan är vida känd för sina välbesökta 80-talsfester och detta år blir det i samarbete med CLUB 84 som firar sitt 40-årsjubileum med denna episka fest – på Sundspärlan där allt började!  (Läs mer om Club 84 längre ner)
En kväll fylld med neon, nostalgiska beats och tidstypiska drinkar – perfekt för alla som älskar 80-talet!  

DJs
DJ Tim, DJ Megamange och DJ Luk står bakom skivspelarna och ser till att kvällen blir full av klassiska 80-talslåtar.

DRINKAR
Vi har en exklusiv drinkmeny á la 80-tal och pris för bästa 80-talsoutfit – så rota fram din mest ikoniska look!   

Alla är välkomna, oavsett om du upplevde 80-talet eller inte – detta blir en kväll du inte vill missa!
Tid: 20.00–02.00
På temat Club 84 kör vi förköp till denna fest för endast 84 kr (+ serviceavgift) | Entré köp vid dörren: 184 kr. Garderob tillkommer
Fullständiga rättigheter och 18 års gräns gäller.

-----------------------
Vad är Club 84?
Club 84 grundades 1984 av Bertil Olsson och började som skoldiscon för högstadieelever i Helsingborg, på Sundspärlan. Snabbt växte klubben med fler medlemmar och arrangemang, inklusive modevisningar, danstävlingar och konserter med artister som Marie Fredriksson och Shanghai.
1988 öppnade Club 84 Helsingborgs första alkoholfria disco på Norra Strandgatan i Helsingborg, vilket blev en stor framgång. Under 90-talet minskade verksamheten och lades på is. Den 26 oktober är det äntligen dags för den efterlängtade återträffen! 
 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla