bookmark 2 shows style2 cities date_range 19 July 2024 - 9 August 2024

BROLLE - SUMMER V8 TOUR - den enda egentliga folkparksturnén

BROLLE – SUMMER V8 TOUR –

DEN ENDA EGENTLIGA FOLKPARKSTURNÉN

Brolle är tillbaka i Folkparkerna i sommar, med en sprakande, högoktanig rock´n´roll-show, precis som det skall vara på en folkparksscen.

Det blir en klassisk folkparkskväll med underhållning hela kvällen samt Brolles show på stora scenen vid 22.30-tiden. Kringaktiviteter som tombola, pilkastning eller dylikt kommer att finnas, liksom servering, vin/öl och ett varmt och välkomnande mottagande i den varma sommarkvällen.

 

Brolle firar dessutom 25 år som artist i sommar. Detta med sitt eget handplockade band där han kommer att framföra material från hela sin karriär, inklusive material från de två succéfyllda musicaler han haft huvudrollen i;” Buddy Holly The Musical” och ”Elvis, Cash The Killer & Me”. Samt förstås sin egna hits liksom ngn låt från hans hyllningsturné till Cornelis Wreeswijk tillsammans med Cornelis´ son Jack.

Det blir också nytt material; nya låtar släpps i slutet av april med tillhörande lansering TV-radio.

Det är fortfarande rock´n´roll!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla