bookmark 1 show style1 City date_range 10 November 2024

Janne Schaffer, My Music Story - Timrå Kyrka

Konserten My Music Story bjuder på en resa som spänner över i stort sett hela den moderna svenska musikhistorien. Det är en hisnande färd från 60-talets popband, via ABBA och Ted Gärdestad till Björn J:son Lindh och Electric Banana Band.

Varmt välkommen på en fantastisk konsert med Janne Schaffer och Jonas Gröning, pianist och sångare, i Timrå kyrka, söndagen den 10 november kl 19.00. Insläpp från kl 18.15. Onumrerade platser, cirka 1h 30 min.

En konsert där musikalisk glädje, ös, engagemang och en fantastisk låtskatt står i centrum. Dessutom är barnrättsorganisationen Erikshjälpen med på denna turné, då Schaffer vill att dessa konserter också ska betyda något för utsatta barn och deras familjer!

Janne Schaffer har varit en del av den svenska musikscenen i över 50 år. Han har medverkat på närmare 5000 låtar, gett ut 27 egna skivor samt gjort tio album med Electric Banana Band.

- Jag är så tacksam att jag fortfarande kan vara aktiv både som solist, låtskrivare och studiomusiker och jag lovar att bjuda på massor av musik tillsammans med både fina och roliga minnen, säger Janne Schaffer.

30:- service avgift/biljett tillkommer! Ledsagare går in gratis.

Konserten arrangeras av Northevent AB och Studieförbundet Sensus i samarbete med barnrättsorganisationen Erikshjälpen.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla