bookmark 8 shows style1 City date_range Inga föreställningar

Camping & Medeltida läger Medeltidsveckan 2024 (inkl. Medeltidsband)

Bo och lev i medeltida idyll eller modern camping i natursköna områden med hela Medeltidsveckan inom promenadavstånd. Medeltidsband för hela veckan ingår! Nytt för i år är att medeltidslägret kommer att vara i Östergravar. Medeltidsveckans camping för moderna tält kommer att vara kvar på Galgberget, där det numera även finns möjlighet att boka plats för husvagn eller husbil med eller utan el (obs begränsat antal platser).

Du betalar ett fast pris per person, vilket gör att det är lika enkelt att bo själv i enmanstält eller som i grupp i exempelvis militärtält eller medeltidspaviljong. Vill du ha med dig en husvagn eller en husbil tillkommer en avgift för husvagnen/husbilen.

Campingpriset är samma oavsett om du sover modernt eller medeltida, en eller nio nätter. Priset är per person, inte per tält, och i priset ingår ett Medeltidsband. Som campinggäst har du alltså tillgång till Medeltidsveckans olika områden runt om i staden under alla åtta dagar på Gotland (4-11 augusti 2024).

 

Husvagnar och husbilar
För husvagnar och husbilar behöver du boka en plats i förväg – du behöver alltså en Campingbiljett per person och en Tilläggsbiljett för husvagnen/husbilen. Det finns en tilläggsbiljett utan el och en annan inklusive el.

 

Läs mer på
www.medeltidsveckan.se/camping/

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla