bookmark 1 show style1 City date_range 5 June 2024

Daniel Karlsson Trio

Daniel Karlsson är enligt en enad jazzpress en av våra främsta jazzpianister och bandledare, flerfaldigt belönad och prisad för sin musik. Trion med Christian Spering och Fredrik Rundkvist har tilldelats Grammis, Gyllene Skivan, SR- Jazzkatten och Jazzkannan. All musik är skriven av Daniel Karlsson och beskrivs som distinkt och extrovert, starkt influerad av 60-talsjazz, soul och pop, men med en tydlig nordisk prägel. Livekonserterna upplevs ofta som resor. Deras sceniska närvaro och det sparsmakade användandet av elektronik för publiken genom världar och sinnesstämningar. Trion senaste album Sorry Boss har rosats i internationell press och spelats frekvent europeisk jazzradio. 
Karlsson är även medgrundare till den populära jazzgruppen Oddjob. Han är verksam på den internationella scenen främst med sin egen trio men spelar även med andra internationellt renommerade projekt som tex Magnus Öström Group.


 
Daniel Karlsson piano
Christian Spering kontrabas
Fredrik Rundqvist trummor

-------

Välkommen till Fasching!

 

DÖRRAR ÖPPNAR 18:00 KONSERTSTART 20:00

 

Vänligen inta era bordsplatser senast 30 min från öppning. Därefter släpps reservationen.

Åldersgräns: se konsertsida på fasching.se

 

 

Köp till vår särskilt komponerade 2-rättersmeny med utvalda råvaror passande för säsongen samtidigt som du köper dina biljetter i vår webshop och spara minst 10%. Den rabatterade menyn är enbart tillgänglig för förhandsbeställningar men rätterna går självklart att köpa under ditt besök på Fasching.

 

Köpta biljetter återlöses ej! Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter.

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla