bookmark 1 show style1 City date_range 21 March 2024

Lord Redmoore

Vad gör man om man vid åtta års ålder får reda på att man ska dö vid 20? Att man stadigt kommer att bli sämre till den dag då ens muskler inte orkar fylla lungorna med luft eller pumpa blodet ut från hjärtat. Ger man upp? Eller lever man varje dag fullt ut, ständigt i nuet. När Mats dör vid 24 års ålder sörjde hans föräldrar Mats ensamma, vänlösa och tragiska liv. Vad föräldrarna inte vet är att Mats har haft ett helt liv i den digitala världen, i en annan identitet - Avataren Lord Redmoore. Ett liv fritt utan rullstolar, assistenter och andningsapparater där Lord Redmoore fick uppleva äventyr, kärlek och kamratskap. Föräldrarna upptäcker att Mats är sörjd världen över av hundratals personer som uttrycker vilket avtryck deras son gjort i sitt korta liv.

Lord Redmoore är baserad på den sanna historien om Mats Steen. Historien som blivit uppmärksammad både i Sverige och internationellt. Både på Skavlan, Malou efter tio och på BBC.

Arrangör: Oskarshamns Teaterförening
Vid val av priskategori ”Scenpass” ska Scenpasset visas upp vid entrén

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla