bookmark 1 show style1 City date_range 9 August 2024

En kväll - 2 konserter | Molly Sandén & Darin

Molly Sandén & Darin intar Stenungsbaden!

Förra årets succé med Miss Li och Thomas Stenström på Stenungsbaden följs upp med ytterligare en dubbelkonsert, denna gång med Molly Sandén och Darin!

 

Molly Sandén

Med över 900 miljoner streams på Spotify, 5 studioalbum, mängder med Platina-singlar och prestigefyllda priser i ryggen är Molly Sandén tveklöst en av Sveriges största artister och låtskrivare. Med sin tokhyllade turné ”DOM SKA VETA ARENA TOUR” befäste hon 2022 sin roll som en av landets främsta popstjärnor.

 

Darin

2023 har vi fått både ny musik och en stor arenaturné från Darin. Med senaste albumet En annan jag i bagaget tillsammans med hans svängiga upptempolåtar blir sommarens konserter fulländade euforifester. Vem vet, kanske kryddas konserten med en och annan tolkning ifrån Så mycket bättre-hitsen också? En sak är iallafall säkert, när Darin äntrar scenen på Stenungsbaden blir det en konsert du inte vill missa!

Åldersgräns: 18 år, ok 13 år med målsman! Ej ok för yngre pga Miljö-och Hälsoskyddsnämndens krav om ljudnivåer. Tänk på att alla behöver giltig biljett.

Vi följer polisen och myndigheternas riktlinjer för större konserter och därmed kan saker och villkor ändras. Håll koll på vad som gäller inför ditt besök via nojet.se.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla