bookmark 1 show style1 City date_range 13 July 2024

Hop Shed Beer Fest 2024

  Nu är det dags för Hop Sheds årliga ölfestival! I år hålla vi den strax utanför Visby på vår egen uteservering vid Hop Shed Brew Pub lokaliserat på Stora Hästnäs. Denna sommar kommer festivalen bli ännu bättre då vi satsar på mer mysfaktor och har bjudit in nya spännande bryggerier, god streetfood, skön livemusik och fler öl-älskare!

 Evenemanget äger rum : Lördag 13 Juli 2024 (2 pass)

Early Pass- 12.00-17.00

Late pass- 18.00- 23.00.

 

I år är alla välkomna, stora som små. Vi kommer att dela ut armband till dom som är gamla nog att få dricka alkohol. 18 års ålder är gränsen som gäller och man får sitt armband i samband med drinkbiljetterna.  En supersköna dag med goda öler, grym mat samt band som spelar stämningsfull musik. Vår line-up med bryggerier ser stark ut !

  Biljetter finns redan nu att köpa. Endast en liten andel av biljetterna kommer att kunna köpas vid dörren och kommer där att kosta 300-/st.   Förköpsbiljetterna kostar 250:-/st. (Obs plus avgift) Eget glas kommer att ingå. I biljettpriset ingår ingen dryck. Biljetthäften för öl kostar 150:- och innehåller 5 st. biljetter. Dessa biljetter säljs endast i kompletta häften. Biljetterna är giltiga hos samtliga bryggerier på festivalen och en biljett ger dig 15cl flytande hantverk.  

 Utomhusfestival -Vi kommer att ha ett stort tält för festivalen men ta med tåliga kläder ifall vädret inte är med oss.  Detta är ju en öl-festival och den sköna känslan vill vi såklart rida på hela vägen så ta gärna med din Bra attitudel, luta dig tillbaka och njut av skön musik, goda öler och god mat.

Du måste vara 18 år och uppåt för att få dricka öl inne på festivalen.  Körkort eller annan giltig ID-handling måste uppvisas. Inga återköp av biljetter gäller om du blir nekad inträde så kom inte påverkad. Detta är en festival som erbjuder öler tillverkade av passionerade hantverkare. Om du maximalt ska kunna uppleva och njuta av det vi tillverkat med så stor omsorg så hedra oss och kom hit i nyktert tillstånd med smaklökarna opåverkade av alkohol.

Inga medhavda alkoholhaltiga drycker tillåtna. Säkerhetspersonalen kan komma att genomsöka väskor om nödvändigt. Betalning kommer endast att ske med kort eller Swish. Av säkerhetsskäl kommer vi att helt och hållet undvika kontant betalning.

Din biljett- Detta är din värdehandling och Vi kommer scanna den från din mobil med entre.

Biljetten behöver inte matcha vad det gäller namnet på den som köpt den och namnet på den personen som vill komma in på vår festival.

Biljetten är knuten till 1 pass och gäller endast 1 pass. Så har du köpt en biljett för Early pass så gäller den endast på Early pass.

Transport och parkering-  ”Don´t drink and drive!” - Det finns ganska gott om bilparkeringar men desto fler för cyklar. Glöm inte bort bara att kombinationen cyklar och alkohol finns omnämnt i lagboken när ni ska ta er hem igen… och se till att få med ett cykellås om ni väljer att parkera den hos oss. Det vore ju supertrist om någon tar fel cykel med sig hem under vårt trevliga event! Ovan är endast vänliga uppmaningar, vi tar inget ansvar för din transport eller dina ägodelar. Det finns som sagt bilparkeringar framför området. Använd gärna dessa i mån av plats men parkera inte utmed vägen så att vi stör den övriga trafiken.

Har du frågor om något? Kontakta oss antingen via mail eller telefon: info@hopshedbrewery.se Mobil 076 778 5535  

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla