bookmark 2 shows style2 cities date_range 4 May 2024 - 18 May 2024

Flow

Aldrig känner man sig så levande som när man skapar! Var med när grymma scenkonstnärer förvandlar scenrummet till en kreativ jamsession – med klassiska toner, rim och beats.

Har du någon gång själv varit ”i det”? Känt flow? Om inte är det hög tid! Vi vill definitivt ha med dig och ditt gäng på grejen.

Med turnéprojektet FLOW skapas en unik upplevelse i stunden, genom deltagarnas interaktion. Våra artister inleder med en streetdansföreställning på 20 minuter, som sätter tonen. Sedan är det publikens tur att bidra. Inga förkunskaper krävs. Frågan är bara: Antar publiken utmaningen?

SAMTIDA

I en inbjudande, prestigelös dialog lockar artisterna fram det konstnärliga i de närvarande, med syfte att skapa just närvaro. En förhöjd verklighet. Eller scenkonst, som vi kallar det. Det blir kul. Och spännande! Och är över på 40 minuter.

För idén står Camilla Ekelöf, koreograf och konstnärlig chef Unga Spira:

”Jag vill lyfta fram streetdance/rap eftersom det är en samtida konstform. Du behöver inte ha gått någon utbildning för att rappa, de flesta i genren är autodidakter! Det är inspirerande på så många sätt.”

”Inte bara jag menar att det är viktigt att våra unga kan och vågar höras* och blir hörda. Och våra scenkonstnärer gör det lätt att delta. Kanske finns nästa artist i klassrummet vi besöker?”

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla