bookmark 24 shows style1 City date_range 5 October 2024 - 7 December 2024

Waitress

SäffleOperan sätter upp Waitress - en feelgoodmusikal som hyllar kraften i vänskap, drömmar och en vällagad paj. En charmig och berörande romantisk komedi där vi påminns om att lyckan kan finnas på de mest oväntade platser.
Musikalen hade premiär på Broadway 2016 och har sedan dess tagit världen med storm. Vinnare av fyra Tony Awards bland annat för bästa musikal - nu kommer den till Sverige och Säffle!
Vi möter Jenna, en gravid småstadsservitris och något av en expert på att baka goda, unika pajer, döpta efter ovanliga smakkombinationer och de händelser som inspirerat henne att skapa dem. Jenna drömmer om lite lycka i sitt liv men vad är egentligen receptet på lycka? Genom stöd från sina kvinnliga kollegor och en oväntad romans hittar Jenna modet att återta en förlorad del av sig själv. Kanske är skratt, kärlek och vänskap det perfekta receptet på lycka?

Längd: ca 3 timmar
Arrangör: SäffleOperan

Handikapp: Rullstolsplats kan bokas på nätet, klicka på en handikappsymbol i salongsöversikten. Ledsagarplats ingår automatiskt. 
Du kan även kontakta biljettkontoret:  0533-68 16 00

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla