bookmark 1 föreställning style1 Ort date_range 11 maj 2024

Best of the Boss - The Bruce Springsteen Tribute

En dröm, en vision som föddes för 12 år sedan blir nu verklighet.

Några av Sveriges mest välmeriterade och rutinerade musiker under stabil ledning av trummisen Robin Waernquist och sångaren/gitarristen Anders Eriksson började under en turné att skissa en genuin och riktigt bra Springsteen tribute.

Nu är drömmen realiserad och efter en succékonsert i Visby hösten 2023 ger sig THE PROMISED BAND ut på en rikstäckande turné.

Här har vi ett ytterst kompetent åttamannaband  som brinner för att återge den energi, ärlighet och kraft som präglar Springsteens musik. Med noggrannhet och kärlek återupplivar de alla legendariska låtarna som har berört miljontals människor världen över.

Skickliga instrumentalister kända från ett otal sammanhang trollbinder publiken med sina precisa musikaliska insatser. Varje låt, från episka "Born to Run" till gripande "The River", framförs med sådan precision och inlevelse att du nästan kan ta på magin på scenen.

För information om bokning av rullstolsplatser maila info@monarch.se 

Biljettköp är bindande och kan inte ångras eller ändras. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller således inte vid köp av evenemangsbiljetter. https://www.hallakonsument.se/varor-och-tjanster/konsert-och-evenemangsbiljetter/

Åldergräns 13 år.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla