bookmark 1 show style1 City date_range 1 July 2023

Sommarfesten på Trummenäs - Uno Svenningsson

Sommarfesten på Trummenäs !

 

Den 1 juli arrangeras en ny konsert vid namn "Sommarfesten på Trummenäs" i samarbete med Trummenäs GK. Det kommer bjudas på underhållning från kl 18:00 på området fram tills dess att Uno Svenningsson kliver upp på scen kl 22:00.

 

Den artist som är huvudpersonen för denna upplagan är ingen mindre än den folkkära Uno Svenningsson!

 

Uno Svenningsson har varit artist i mer än halva sitt liv. Han är en av Sveriges mest respekterade låtskrivare, och erkänd för sin unika röst.

 

Det var tillsammans med bandet Freda’ som Unos resa började – efter bara tre-fyra gig prydde de plötsligt helsidor i Sveriges största tidningar. Det stora genombrottet kom med singeln ”Vindarna”, och 1991 mottog bandet en Grammis i kategorin ”Årets rockgrupp”.

 

Genom åren har Uno släppt ett tiotal album och flera populära singlar som Vågorna, och efter sin medverkan i ”Så Mycket Bättre”2017, radiohiten” Du kommer ångra det här”. I samarbete med sin son Mark, har singeln ”Bara få höra din röst” nått radiolistorna i år.

 

Sommaren 2023 åker han ut på turné med Gyllene Tider. Publiken kommer att få höra klassiska låtar från hela karriären, och naturligtvis dom nya från kommande album som släpps i juni.

 

Biljettsläpp:

Begränsat antal earlybirds kommer släppas 1/2 kl 12:00 och det är först till kvarn som gäller.

Det är gratis för barn upp till 6 år fyllda.

Barn från 7-13 år kostar det 195kr. 

Earlybirds - 395kr

När earlybirds biljetterna är slut, så kommer priset att höjas till 445kr.

 

Vi ses den 1/7, detta vill ni inte missa!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla