bookmark 1 show style1 City date_range 28 July 2023

Laleh - Sofiero Slott

Sommarturnén tar avstamp i Helsingborg 28 juli och avslutas i barndomsstaden Göteborg på Ullevi där hon i somras gjorde en exklusiv hyllad spelning. I sommar kommer hon b.la spela i Stockholm, där hon blir den första svenska kvinnliga artist som genom­för en egen konsert på Tele2 arena.

 

Det var längesedan artisten var ute på vägarna. För fyra år sen planerades turnén att äga rum men ställdes in på grund av pandemin, men nu är det alltså äntligen dags!


Laleh är en av Sveriges mest älskade artister med hundratals låtar i bagaget, med moderna klassiker som Goliat, En stund på jorden, Bara få va mig själv, Some die young, Live tomorrow, Det kommer bli bra, Vårens första dag och Vinterland har hon varit med och format vårt musiklandskap de senaste 17 åren.


- Jag och hela min turnéfamilj, crew och band, har alla längtat efter publiken och vägarna, vi är så otroligt tacksamma över att vi har en hel turné att förbereda och se fram emot, det kommer bli bra!


Palang, i samarbete med United Stage och med Nöjet Konsert som lokal arrangör, presenterar nedanstående turnéstopp*:


28/7 Helsingborg – Sofiero Slott

29/7 Borgholm – Slottsruinen


* Hela turnén finns på unitedstage.se

Ingen åldersgräns - inga barnvagnar får dock tas med på området!

OK att använda vuxenbiljett till barn om barnbiljett är slutsåld.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla