bookmark 1 föreställning style1 Ort date_range 22 november 2024

Streaplers

Välkommen till en magisk novemberkväll på Sundspärlan i Helsingborg! I år firar det legendariska dansbandet Streaplers hela 65 år, och det firar vi med en kväll fylld av mat, musik och dans!

Den 22/11 kan du uppleva Streaplers live när de tar scenen med sin oemotståndliga repertoar och får hela dansgolvet att gunga. Kvällen bjuder på hela 5 timmar livemusik, varav 4 timmar ren dansglädje. För en riktigt oförglömlig helkväll kan du välja en kombinerad biljett som inkluderar både dans och en läcker buffé innan dansen drar igång. Vill du bara komma och dansa? Inga problem – det finns även dansbiljetter att lösa!

Men det är inte allt! Vi gästas även av Martin Nilsson, en av Sveriges mest välkända countrystjärnor. Han står redo i foajén för att välkomna er med sköna toner när ni anländer och tar sedan plats på stora scenen under Streaplers pauser för att fortsätta bjuda upp till dans.

Det här är en kväll du inte vill missa – god mat och dryck, gemenskap, glädje, och framför allt en fantastisk dansupplevelse utöver det vanliga med ett av Sveriges mest älskade dansband! Så samla dina vänner och kom till Sundspärlan för att fira en oförglömlig kväll med Streaplers och Martin Nilsson!

Varmt välkomna!

KVÄLLENS SCHEMA (observera att alla tider är ca tider och kan komma att ändras vid behov)
18.00 Insläpp matgäster - Martin underhåller i foajén. 18.00-19.00 
18.30 Buffén öppnar 
19.30 Insläpp dansgäster
 
Dans - musik från Stora Scenen
20.00-21.00 STREAPLERS
21.00-21.30  Martin Nilsson
21.30-22.30 STREAPLERS
22.30-23.00  Martin Nilsson
23.00-24.00 STREAPLERS
24.00 Kvällen slut

KVÄLLENS BUFFÉ:

Helstekt fläskfilé
Långtidsbakad fläskkarré
Kycklingspett
Potatisgratäng
Stekt kulpotatis
Rostade grönsaker
Pepparsås
Rödvinssås
Bearnaisesås
 
Det ingår även sallad, bröd och smör.
 
DESSERT: Daimtårta med vispgrädde
 
Vegetariska alternativ finns: Vegetarisk biff samt vegetarisk korv, övriga tillbehör plockas från buffén.

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla