bookmark 1 föreställning style1 Ort date_range 14 december 2024

Musik i julbrådskan

Gislaveds Kammarkör
Carl-Gustaf Ekström, dirigent

Gör ett uppehåll från julstöket och unna dig en musikalisk vilopaus. Gislaveds Kammarkör och musiker under ledning av Carl-Gustaf Ekström bjuder in till en riklig musikalisk buffé med våra älskade julsånger!

För abonnemang och handikapplatser kontakta orkesterns biljettelefon - 076-161 41 56. (Telefonen är obemannad, lämna meddelande till telefonsvararen)
Biljetter går att köpa på internet fram till 12.00 konsertdagen. Därefter säljs sista minuten-biljetter i mån av plats i konsertsalens foajé en timme före utsatt konserttid. Observera att biljetter med leverans via brev inte är möjligt vid beställning närmare än en vecka före konsertdatum, likaså gäller detta fakturabetalning/bankgiro. Kortbetalning och leverans via e-post är fortfarande möjligt.
Köpt biljett återlöses ej.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla