bookmark 6 föreställningar style1 Ort date_range 24 oktober 2024 - 9 november 2024

En sällskapsresa med TeaterVallen

TeaterVallen bjuder in till show och spanskinspirerad trerätters supé när vi hyllar en av de mest älskade svenska filmerna i historien.

 

Efter förra höstens dundersuccé med ”Pang i bygget på TeaterVallen” är det nu dags att bege sig mot sydligare breddgrader. FunTrip välkomna er att tillsammans med TeaterVallen göra en sällskapsresa som ni sent ska glömma. Vi hyllar en av svensk films riktiga klassiker i en helt nyskriven fartfylld, musikalisk och hysteriskt rolig föreställning som varvas med en fantastisk trerätters supé.

 

På scen ser vi stjärngänget: Martin Rydell, Anna Gunnarson, Helena Roditou-Andersson, Anna Rydell, Adam Lindehoff Norbäcker och Mikael Ahlberg

Regi: Mikael Ahlberg

Manus: Adam Lindehoff Norbäcker

 

Vi utlovar en afton med skratt, sång och musik i en härlig nostalgifest. För att inte tala om den spanskinspirerade menyn:

 

FÖRRÄTT

Funtrips Tapas-bricka

En härlig spanskinspirerad Tapas-pricka med delikatesser. Här samsas Serrano-skinka, Fuet Ortix (lufttorkad korv), Cabecero de Lomo (lufttorkad fläskfilé), Manchego, hembakat bröd och smör. Och så kronan på verket: Teatervallens chorizo- och tomatmarmelad!

 

HUVUDRÄTT

Grisfest på Estrella Camper Hotel Nuevo Gotenburgo

Lyxig Iberico tillsammans med örtmarinerad fläskfilé i fint sällskap av saltrostad potatis och ugnsbakade cocktail-tomater. Till detta ljuvlig mojo rojo-sås och rostade padrones.

Sabe muy bien!

 

DESSERT

Spansk klassiker

Crema catalana á la TeaterVallen.

 

Bienvenido

 

Adamo & Théreze,

Con personal

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla