bookmark 1 föreställning style1 Ort date_range 20 oktober 2024

Lekisjazz - Stockholm Jazz Festival 2024

Under den parollen driver Elin Trogen och Karin Fredriksson Lekisjazz som tillsammans med sin Krokodilorkester har turnerat Sverige runt på scener och festivaler sedan 2010.

För barn 2- 6 år 

Lekisjazz har under åren även vunnit en och annan prisstatyett för sin musik vars huvudsakliga publik är guppande blöjrumpor och kräsna musikkritiker som ännu inte lärt sig prata rent, och ambitionen är i grund och botten att göra jazz i alla dess former tillgänglig långt nere i åldrarna. Med lite swing, big band och be bop i krokodilväskan kokar de ihop låtar och föreställningar som svänger skarpt, sätter sprall i benen och berättar historier som triggar fantasin.


På den nyaste skivan LEKISJAZZHITS berättar de bland annat om en tax som vill bli kontorshund, funderar på alla ljud som finns i skogen, diskuterar vad en hit egentligen är och hur en fest i grönsakslandet kan gå till.


Välkommen in Lekisjazz värld – nu om möjligt ännu svängigare, roligare och festligare!

Arrangör: Stockholm Jazz Festival


TA MED DIG BILJETT ELLER BOKNINGSNUMMER FÖR ENTRÉ. Köpta biljetter återlöses ej! Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter.   VÄLKOMMEN!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla